Lokale

titulli.com

Reagim: Seanca spekulative

Lidhur me seancën e Këshillit Drejtues të Ndërmarrjesë Publike të Radio Televizionit “Bujanoci”, të mbajtur, më 25 korrik dhe të bërë publik në disa portale informative.  Shkruan: Sevdail Hyseni Jemi mësuar, deri tashti, p

27.Jul.2012 09:47
titulli.com

"At Home", shtëpi apo kafiq?

Pas ndryshimeve të udhëheqësisë në Drejtoratin për Ndërtim në Bujanoc dhe rishikimit të kontratave të arritura më herët, drejtuesi i ri i kësaj ndërmarrje publike ka vërejtur parregullsi dhe borxhe të mëdha ndaj tyre. Drejtori i

26.Jul.2012 15:19
titulli.com

Vera në Bujanocin e vendorëve dhe mërgimtarëve

Reportazh; Nga Jeton Ismaili; Zhurmat e kafiterive dhe korzoja model i plazhit të Ulqinit “ A e dëgjove se si rrëfeu për blerjen e veturës me kredi enkas për të ardhur në vendlindje “, janë fjalët e Muratit të cilat po i’a

26.Jul.2012 13:17
titulli.com

Ndihmoje familjen Sulejmani nga Presheva (video)

Familja Sulejmani nga Presheva vite me radhë jeton duke u përballur me kushte të vështira për jetë. Kjo familje nuk ka asnjë të ardhur dhe sipas tyre deri më tani askush nuk ka ofruar ndihmë. Organizata që ka ngritur zërin për ndihmë

25.Jul.2012 18:52
titulli.com

Asfaltohet rruga në fshatin Muhoc

Në fshatin Muhoc të komunës së Bujanocit sot ka filluar asfaltimi i rrugës që ka një gjatësi prej 1400 metra dhe gjerësi pesë metra. Asfaltimi ka nisur nga ura që gjendet në mes të fshatit Muhoc dhe do të vazhdojë deri tek stacioni

24.Jul.2012 19:29
titulli.com

Ndërroi jetë profesori Bajram Ebibi

Dje në spitalin e Shkupit ka ndërruar jetë Bajram Ebibi, profesor i gjeografisë dhe historisë nga fshati Turi i komunës së Bujanocit, ndërsa sot është bërë varrimi i tij në fshatin e lindjes. Bajram Ebibi punonte në shkollën fillore

24.Jul.2012 18:04
titulli.com

Ndihmat sociale në Bujanoc, jo në vendin e duhur

Në Qendrën për Punë Sociale në Bujanoc, shfrytëzojne të drejtën e ndihmës sociale 3615 shfytëzues për vitin 2012  mjete të financuara nga buxheti  republikan dhe ai komunal, raporton Titulli. Sipas drejtorit të kësaj qendre, Njazi

24.Jul.2012 14:20
titulli.com

Ngushëllime për Ali Podrimën nga Amerika

Presidenti i Shoqatës së Shkrimtarëve Shqiptaro-Amerikanë, Adnan Mehmeti përmes një telgrami ka shprehur ngushëllimet familjes së Ali Podrimës dhe dashamirëve të poezisë shqiptare. TE NDERUAR FAMILJARE TE POETIT ALI PODRIMJ

24.Jul.2012 10:56
titulli.com

Priboc: Policia i ndalon, komuna "intervenon" (foto)

“Takimi i vendlindjes-Priboci 2012” filloi me probleme. Sipas shoqatës së të shpërngulurve “Vatra”, qytetarët shqiptarë të Malësisë së Bujanocit me orë të tëra nuk janë lejuar të hyjnë nga Kosova në territorin e komunës së

22.Jul.2012 20:30
titulli.com

Lugina ka nevojë për ndihmë nga bashkatdhetarët (foto)

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit (QSA) me seli në Preshevë ka filluar fushatën për sensibilizimin e bashkatdhetarëve me nevojat në Luginë. QSA, në aksionin e marrë në Preshevë dhe Bujanoc ka shpërndarë broshura me botime të cilat

22.Jul.2012 15:23