Kuiz: Sa jeni të edukuar për të njohur lajmet e sakta dhe të rreme?
Lokale Vizionet Atraktive Titulli Lab

Kuiz: Sa jeni të edukuar për të njohur lajmet e sakta dhe të rreme?

20.Jun.2022 07:21
0

Organizata “Vizionet Atraktive” publikon kuizin përmes të cilit mundë të testoni njohuritë tuaja mbi edukimin medial të lajmeve.

Kuizi është projektuar me 5 pyetje të cilat përmbajnë përgjigje lidhur me njohurit bazë për edukimin medial të lajmeve.

Kliko: Kuizin: Sa jeni të edukuar për të njohur lajmet e sakta dhe të rreme?

Ky Kuiz është realizuar si pjesë e fushatës për promovimin e një seri video për edukimin medial.

Projekti: “Mendo dy herë, kliko origjinalitetin” 

 “Projekt i realizuar në kuadër të Programit të granteve të vogla për Media, i financuar nga Ambasada Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe administruar nga Qendra për Media & Reforma (MIRC) në Nish. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e MIRC-së dhe Ambasadës së SHBA-së, por vetëm të autorit.”

Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration