Intervista

Si funksionon Shoqata "Feniks" në Luginë?

Si funksionon Shoqata "Feniks" në Luginë?

Nga Klub Letrar është shndërruar në Shoqatën e Shkrimtarëve "Feniks", e regjistruar në agjencinë përkatëse në Beograd, kështu na shpjegon krijuesi letrarë Bilall Maliqi, veprimtarinë e "Feniks". Radio Kosova: Jeni shumë aktiv me

30.Dec.2015 22:32
Edi Rama: Shkëmbimi i territoreve është marrëzi

Edi Rama: Shkëmbimi i territoreve është marrëzi

Kanë kaluar dy ditë, por vizita e Kryeministrit Rama në Beograd dhe në Preshevë vazhdon të dominojë me komente dhe analiza, por edhe me mendime të njerëzve të thjeshtë nëpër rrjetet sociale, jo thjesht për shkak se ajo ishte një vizit

13.Nov.2014 22:59
Kamberi: Vuçiqi ishte skandaloz

Kamberi: Vuçiqi ishte skandaloz

Njëri nga dy deputetët shqiptarë në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi, në seancën e fundit plenare i kërkoi ministrit të Arsimit furnizimin me tekste shkollore për nxënësit shqiptarë të Luginës së Preshevës.Kjo nuk i pëlqeu k

02.Aug.2014 12:59