Trupi dhe shëndeti

Miqësia si ilaç

Miqësia si ilaç

Personi që ka dashurinë e më të afërmve, është më rezistent ndaj sëmundjeve, më shpejt shërohet si dhe jeton më gjatë e më mirë, shpjegojnë shkencëtarët. T&eum

20.Dec.2019 08:26