Lokale

“Bajram Party”, haram

“Bajram Party”, haram

Organizimet e ahengjeve me rastin e festës së Bajramit janë të ndaluara, thonë udhëheqës të institucioneve fetare. Si në vendet e rajonit, po ashtu edhe në Luginë me rastin e festës së Bajramit organizohen ahengje nga lokale të ndrys

15.Aug.2012 15:24
Krasniqi: I kemi hy në hak Luginës

Krasniqi: I kemi hy në hak Luginës

Partitë opozitare duhet t’i bashkohen “karvanit të bisedimeve”, nëse duan që t’i parandalojnë të këqijat dhe të kontribuojnë për të mirën e Kosovës. Në të kundërtën, ato s’do të kenë të drejtë të ankohen për rezul

15.Aug.2012 11:54
Fillon asfaltimi i disa rrugëve në Bujanoc

Fillon asfaltimi i disa rrugëve në Bujanoc

Kanë filluar punimet për asfaltimin e disa rrugëve anësorë në rrugën e Kosovës në Bujanoc, kryesisht hyrja 18 dhe 12A. Po ashtu në fshatit Bilaç dhe Samolicë janë duke u asfaltuar trotuaret të cilët sipas drejtorisë për ndërtim do t

14.Aug.2012 19:14
Presheva, qyteti i të rinjve

Presheva, qyteti i të rinjve

Zyrës për të rinj të Komunës së Preshevës, me rastin e paraqitjes në konkursin  “Qyteti i të rinjve 2012”, ngjarje e organizuar nga ana e Iniciativës qytetare në partneritet me një numër të madh të organizatave vendore e ndër

14.Aug.2012 16:13
Rruga Tërnoc - Breznicë mbyllet për qarkullim

Rruga Tërnoc - Breznicë mbyllet për qarkullim

Nga dita e sotme rruga e cila shpie në fshatin e malësisë së Bujanocit, në Breznicë, është e mbyllur për qarkullimin e automjete për shkak punimeve që po bëhen në te. Drejtori i Drejtoratit për Ndërtim në Bujanoc, Agim Haliti, tha

14.Aug.2012 15:40
KDNJ: Faza a dytë e kursit nga shtatori

KDNJ: Faza a dytë e kursit nga shtatori

Këshilli për të Drejtat e Njeriut në Luginë të Preshevës, po zhvillon kurs të informatikës për grupmoshat e reja të personave me aftësi të kufizuara, sidomos atyreve me dëmtime fizike. Kursi i cili ka për qëllim aftësimin e këtyre k

14.Aug.2012 09:39
Preshevë: Për një javë tre vendbanime janë pa rrymë

Preshevë: Për një javë tre vendbanime janë pa rrymë

Në zjarrin në afërsi të fshatit Bushtran, Svinjishtë dhe Lanik të komunës së Preshevës janë djegur tetë shtylla elektrike të tensionit të mesëm dhe për këtë arsye për një javë rreth 120 amvisëri kanë mbet pa rrymë. "Prishja

14.Aug.2012 04:26
Ju falënderon Muhamedi (video)

Ju falënderon Muhamedi (video)

Derisa pret 28 gushtin për operimin e syrit të majtë, djaloshi tre vjeçar nga Tërnoci i komunës së Bujanocit, Muhamed Dermaku, ka shprehë dëshirën të falënderojë të gjithë ata që e ndihmuan për ti përmirësuar shikimin. “Fale

13.Aug.2012 20:37
 “Kryetari i Facebook-ut” nuk prononcohet për Titullin

“Kryetari i Facebook-ut” nuk prononcohet për Titullin

Ish kryetari i komunës së Bujanocit Shaip Kamberi, i cili edhe më tej në Facebook nuk e lëshon postin e të parit të komunës, nuk prononcohet për portalin Titulli.com Kamberi nuk pëlqen të flasë me gazetaret e Titullit për të shpjegua

13.Aug.2012 15:20
Konçuli dhe Dobrosini pa rrymë, pengesë minat

Konçuli dhe Dobrosini pa rrymë, pengesë minat

Fshati Dobrosin dhe Konçul në komunën e Bujanocit kanë mbetur pa rrymë, pasi që një zjarr ka djegur shtyllat elektrike që ishin në fushën e minuar, tha shefi i Drejtorisë për situata të jashtëzakonshme në Vranjë, Drakce Stanojkoviq.

12.Aug.2012 04:38
Digjet Corrado në hyrje të fshatit Turi (foto)

Digjet Corrado në hyrje të fshatit Turi (foto)

Një automjet udhëtarësh i markës VW Corrado me targa të komunës së Bujanocit, rreth orës 13h, ka marrë flakë në hyrje të fshatit Turi të kësaj komune. Si pasojë e tërë makina është djegur, mirëpo udhëtarët që ishin në te nu

11.Aug.2012 15:10
titulli.com

Kolona në Konçul, mbi 5 orë pritje

Më shumë se 5 orë po ju duhen qytetarëve për ta kaluar kufirin Kosovë-Serbi. Kolona të gjata të automjeteve janë bërë në të dy anët e kufirit në Konçul (Dheu i Bardhë) dhe në Merdare. Qarkullimi i automjeteve po shkon shumë ngad

11.Aug.2012 13:10