Lokale

titulli.com

Urime për Ramazanin nga OVL, Komuna Preshevës dhe KKSH

Shoqata e Veteranëve të luftës së UÇPMB-së të gjithë motrave dhe vëllezërve i uron muajin e shenjtë të ramazanit. Njëherit i uron që ky muaj të jetë i pastrimit shpirtëror, moral dhe vëllazëror. Kryesia e organizatës së vetera

20.Jul.2012 21:06
titulli.com

RTV Bujanoci, objekt i akuzave të korrupsionit

Ish drejtori dhe kryeredaktori i Radio Televizionit Bujanoci, Sevdail Hyseni nga Lëvizja e Progresit Demokratik (LPD), i ka lënë një mal me probleme trashëgimtarit të vet Abedin Raqipit nga Partia Demokratike (PD) . Nexhat Behluli (PD), kryeta

20.Jul.2012 12:36
titulli.com

Opozita e Bujanocit kërkon CD-të dhe repriza

Seanca e ditët së sotme ishte me shumë debate e replika në mes të kryetarit të Kuvendit Ajredin Hyda dhe këshilltarëve të Partisë për Veprim Demokratik e Lëvizjes së Progresit Demokratik, raporton Titulli. Mbledhja filloi me akuza n

19.Jul.2012 16:42
titulli.com

Arifi: Urime muaji i bekuar i Ramazanit

Të nderuar qytetarë të besimit Islamë të komunës së Bujanocit, po fillon muaji i bekuar i Ramazanit, muaji i solidaritetit dhe paqes. Allahu na mundësoftë që të arrijmë qëllimet maksimale të objektivit të këtij muaji të bekua.

19.Jul.2012 11:51
“Takimet e Vendlindjes - Priboci 2012”

“Takimet e Vendlindjes - Priboci 2012”

Këshilli Organizativ i fshatit Priboc të komunës së Bujanocit, organizon manifestimin tradicional “Takimet e Vendlindjes - Priboci 2012” i cili do të mbahet në fshatin Priboc. Në këtë manifestim, takohen  farefisi, shokët dhe miqtë

18.Jul.2012 14:40
100 vjetori i Pavarësisë kremtohet edhe në Preshevë

100 vjetori i Pavarësisë kremtohet edhe në Preshevë

Për nderë të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë Këshilli Komunal i Komunës së Preshevës nesër do të organizoj një manifestim kulturor në Shtëpinë e Kulturës në Preshevë, njofton RTP. Sipas kryetarit të grupit organiza

18.Jul.2012 13:50
PDK shpallë moratorium

PDK shpallë moratorium

Partia Demokratike Kombëtare, me seli në Bujanoc, ka vendosur të shpall moratorium pas kaq vitesh veprimi për shkak parcializimit deri në ekstremitet të skenës politike të Kosovës Lindore. Gjithashtu, PDK, në një kumtesë të bërë pub

17.Jul.2012 14:25