Rezultatet e anketës “A ndihmon edukimi medial në qasjen tuaj në informacione”?
Lokale Vizionet Atraktive Titulli Lab

Rezultatet e anketës “A ndihmon edukimi medial në qasjen tuaj në informacione”?

11.Jul.2022 07:17
0

Redaksia e Portalit Informativ Titulli përmes platformës online në ueb-faqe www.titulli.com ka realizuar një anketë online për të testuar se sa mundë të ndihmojë edukimi medial në qasjen e konsumatorëve në informacione. 

Sipas rezultateve online në anketë morën pjesë 1561 lexues, prej tyre në pyetjen “A ndihmon edukimi medial në qasjen tuaj në informacione” janë përgjigjur me Po-426 veta (27%), Jo-235 veta (15%) dhe Duhet më shumë promovim  janë përgjigjur 900 veta apo  (58%) .

Kjo anketë online përmes ueb-faqes www.titulli.com është realizuar në periudhën 30 Qershor  deri më 11 Korrik.

Kjo anketë është realizuar si pjesë e fushatës për promovimin e një seri video për edukimin medial dhe projektit “Mendo dy herë, kliko origjinalitetin”.

 “Projekt i realizuar në kuadër të Programit të granteve të vogla për Media, i  financuar nga Ambasada Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe administruar nga Qendra për Media & Reforma (MIRC) në Nish. Pikëpamjet, opinionet dhe konkluzionet e shprehura në projekt nuk pasqyrojnë domosdoshmërish pikëpamjet e MIRC-së dhe Ambasadës së SHBA-së,  por vetëm të autorit.” 

Më poshtë keni të prezantuar përgjigjet e anketës me pyetjen  “A ndihmon edukimi medial në qasjen tuaj në informacione”

Jo pritje të gjata për hyrje dalje Dheu i Bardhë
Registration Login
Sign in with social account
or
Remember Me Lost your Password?
Registration Login
Sign in with social account
or
With registration you can comment on post.
Registration Login
Registration