Rajoni dhe Politika

Kosova ka 1.586.659 banorë rezidentë

Kosova ka 1.586.659 banorë rezidentë

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar rezultatet paraprake të Regjistrimit të Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave (ReKos 2024). Drejtori ekzekutiv i ASK-së, Avni Kastrati, në konferencë

13.Jul.2024 07:21