Studim nga Motorola: Ne jemi të varur nga telefonat tanë!0

🕔14:12 23.02.2018

Ai na mban të lidhur me miqtë dhe familjen tonë, pasionet tona, kujtimet tona dhe për disa nga ne lejon të lidhemi me mjetet tona materiale për të jetuar. Këto gjëra janë bërë zgjerime të vetes sonë deri në pikën e rrënjosjes së mënyrave të sjelljes, veçanërisht në brezin e ri të përdoruesve të telefonave të mençur që u rritën në një botë të lidhur në mënyrë digjitale.