Vështrime

Kur par (t) ia i heq maskat ?!

Kur par (t) ia i heq maskat ?!

Zgjedhjet për Këshillin Kombëtar Shqiptar po afrohen, siç po afrohen edhe ethet për pushtet edhe në këtë institucion të themeluar nga shteti serb për pakicat nacionale që jetojnë në S

06.Sep.2014 13:24
Bujanoc: Bien "maskat" patriotike!

Bujanoc: Bien "maskat" patriotike!

Shoqëria Civile "Perspektiva", në Bujanoc, përshëndet qëndrimet e partive politike, në Luginë të Preshevës, për pjesëmarrje aktive në zgjedhjet e Këshillave të Pakicave Kombëtare në Serbi, të cilat do të mbahen, më 26 tetor, të

05.Sep.2014 15:47
"1 Shtatori, Another Shit in The Wall "

"1 Shtatori, Another Shit in The Wall "

Hey! Beaches ! Leave them kids alone! !Shkruan: Valon Arifi Sot,1 Shtatori i 2014,më shumë se kurdo, e për këdo ,kujtohet nga ata që ,për herë të par nisin rrugëtimin e tyre,jashtë shtëpis&eum

01.Sep.2014 08:38
"Të uriturit dhe të pangopurit"

"Të uriturit dhe të pangopurit"

Bujanoci s'mund dhe s'do mund kurrë të përparoj derisa në "krye të elitës" qëndron mbiemri. E them këtë se shpesh herë m'ka ndodhë me has pengesë në këtë drejtim duke me thënë: Djali i kujt je ? Nipi i kujt je ? Si e ke mbiemrin ? A

23.Aug.2014 20:27
A ka politikë dhe politikanë Lugina e Preshevës?!...

A ka politikë dhe politikanë Lugina e Preshevës?!...

Në Luginën e Preshevës ekzistojnë shumë par(t)i politik(e) të cilat veprojnë në këtë territor të populluar me shumicë absolute shqiptare e që nuk kanë të drejta as elementare për një zhvillim normal të jetës shoqërore-ekonomike e

21.Aug.2014 10:58
A ka në Kosovë ekstremizëm?

A ka në Kosovë ekstremizëm?

Unë them që në Kosovë ka ekstremizëm! Shkruan: Iljasa Salihu Nuk ju duket ekstremizëm pasurimi marramendës i politikanëve shqiptarë brenda një kohe të shkurtër? Nuk ju duket ekstremizëm ndarja e shoq&eu

12.Aug.2014 11:41
Mjegulla e krijuar dhe dëshira për pushtet

Mjegulla e krijuar dhe dëshira për pushtet

"Jetojmë në një vend, ku formimi i Qeverisë zgjat më shumë se vetë jetëgjatësia e saj". Shkruan: Fatlum Q. Hetemi Do të ishte krejt normale kjo mjegullnajë e krijuar nga partitë politike, të cilat morën besimin

24.Jul.2014 18:35