Vështrime

Faleminderit Kosovë!

Faleminderit Kosovë!

Dikur, jo shumë larg në vite, shqiptarët e Luginës së Preshevës, të cilët kanë qejf ta quajnë veten Kosovë Lindore, dhanë shumëçka për Kosovën, të cilën historikisht e konsiderojnë Atdhe të tyre. Drilon Hyseni; Por, ata

14.May.2012 10:12
Opinion: Nuk ta fali kurrë Bujanocin !

Opinion: Nuk ta fali kurrë Bujanocin !

Shkruan: Teuta Fazliu   U pikëllova shumë kur iu afrova qytetit tim Bujanocit, i kishte rënë një hije e zezë, ishte e njejta hije sikur e vitit 2000/2001 atëherë kur sapo përfundoi lufta e Kosovës, e filloi lufta në Luginë, kal

05.May.2012 19:18
Opinion:Destabilizimi është i shfaqur ashiqare

Opinion:Destabilizimi është i shfaqur ashiqare

Shkruan: Liridon Hyda   Po krijohet zhurmë në vend dhe rajon, tensione ndëretnike në Mitrovicë, Maqedoni e Luginë të Preshevës. Shkaku i të gjitha këtyre ngjarjeve të fundit është i ditur për të gjithë ne shqiptarët

05.May.2012 14:23
titulli.com

Opinion: “Shteti jam unë”

          Teuta Fazliu;   Luigji i XVI thoshte “Shteti jam unë”. Fillimisht ishte shumë i dashur nga populli i tij, në të cilin shihnin një shpresë më të mirë për të ardhmen e

29.Feb.2012 13:20
titulli.com

Opinion: Lugina pjesë e Qeverisë në Beograd

      Jeton Ismaili;   Votat e deputeteve të pakicave kombëtare mund të jenë vendimarrëse në përcaktimin e Qeverisë së re në Serbi. Poqëse shqiptarët do t'i siguronin dy ulëse në parlamentin republ

11.Feb.2012 22:54