Lokale

Opozita, përveç qeverisjes lokale tani akuzon edhe mediat

Opozita, përveç qeverisjes lokale tani akuzon edhe mediat

Koalicioni opozitarë shqiptarë njofton se është unik dhe me rastin e fundit të mospjesëmarrjes në seancë rikonfirmon unitetin në veprime. Në këtë kumtesë që sot kanë lëshuar tre subjektet shqiptare, Partia për Veprim Demokratik, L

28.Sep.2012 13:02
titulli.com

LPD: Anonimët janë nga Presheva e Bujanoci

Lëvizja e Progresit Demokratik ka reaguar ndaj shkrimit të ish ushtarëve të publikuar nga portali i lajmeve Jugpress e të cilin e ka transmetuar Titulli. Sipas LPD-së kë këto shkrime janë të motivuara nga Beogradi. "LPD, reagon ashpër n

28.Sep.2012 12:23
Orhan Rexhepi fton Daçiqin ti përgjigjet ... ?

Orhan Rexhepi fton Daçiqin ti përgjigjet ... ?

Ish pjesëtari i Ushtrisë Çlirimtare për Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, dhe tani kryetarë i Lëvizjes Kombëtare Shqiptare në Preshevë, Orhan Rexhepi, ka ftuar kryeministrin e Serbisë Ivica Daçiqin, ti sqarojë “se sa është lehtë të

27.Sep.2012 13:13
A i humbi edhe tre këshilltarë opozita në Bujanoc?

A i humbi edhe tre këshilltarë opozita në Bujanoc?

Televizioni publikë në Bujanoc (RTB), raporton se koalicionit opozitarë iu kanë larguar edhe tre këshilltarë. Burimet e këtij mediumi brenda Lëvizjes së Progresit Demokratik dhe Unionit Demokratik Shqiptarë kanë mësuar se këto dy subj

27.Sep.2012 11:46
Studentët e Luginës me viza në Maqedoni !

Studentët e Luginës me viza në Maqedoni !

Studentët shqiptarë të Luginës së Preshevës dhe ata të Kosovës po pësojnë probleme të mëdha për të studiuar në Maqedoni. Autoritetet shtetërore përmes ligjeve kanë shtrënguar kushtet e vendqëndrimit të studentëve të huaj

27.Sep.2012 10:16
Pozitë-opozitë, “finalja” e së premtes në Bujanoc

Pozitë-opozitë, “finalja” e së premtes në Bujanoc

Seanca e ftuar për ditën e premte nga kryetari i Kuvendit të Komunës së Bujanocit Hajredin Hyda (nuk) do të jetë një front iri “lufte” mes pozitës dhe opozitës Bisedimet që po zhvillohen nga opozita me përfaqësues të subjekteve p

26.Sep.2012 15:46