Vështrime

Ndërkombëtarizimi i çështjes së Kosovës Lindore

Ndërkombëtarizimi i çështjes së Kosovës Lindore

Republika e Kosovës nuk ka pretendime territoriale ndaj asnjë shteti tjetër, kjo çështje është e specifikuar edhe me Kushtetutën e Republikës së Kosovës (nenin 1, paragrafi 3), dhe është një nga parimet që shtetet moderne e shfaqin në

09.Sep.2012 18:58
Dialogu politik, i pashmangshëm, sfidues

Dialogu politik, i pashmangshëm, sfidues

Para gati një viti u vura në fokus të kritikave mediatike, kur citova një burim informues, në të cilin thuhej se “qendrat e vendosjes në botë janë duke dërguar sinjale se dhënia e një statusi special, të administruar nga Kosova, do të

14.Aug.2012 09:49
Traktat Paqeje midis Kosovës dhe Serbisë

Traktat Paqeje midis Kosovës dhe Serbisë

Kjo është ideja e zëvendëskryeministrit të Kosovës, Hajredin Kuçi që Kosova të bëjë një traktat paqeje me Serbinë...duke nënvizuar se pas çdo konflikti mes dy shteteve vendoset një traktat i paqes. Ai, gjithashtu, ka thënë se rezolu

08.Aug.2012 17:18
A ka shtet amë për “arnautët” e Sirisë?

A ka shtet amë për “arnautët” e Sirisë?

Ka 16 muaj që në Siri po zhvillohet një revoltë kundër regjimit totalitar të familjes Asad (Hafizi 1970-2000 dhe tani djali i tij Bashari 2000-2012), që po merr përmasa rajonale (për shkak të aleancës me Iranin e Hizbullahun në Liban) dhe

02.Aug.2012 09:52
titulli.com

Koalicioni PDK-AAK është ide serbe

Ideja se Ramush Haradinaj do të hyjë në qeveri për të tradhtuar Mitrovicën, bashkë me Hashim Thaçin, është ide serbe. Kur të kthehet përfundimisht i pafajshëm nga Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë, ish kryeministri i Kosovës Ramus

27.Jul.2012 16:04
titulli.com

Reagim ndaj shkrimit "Fushata denigruese pushtetare"

Nuk e kanë rradhën bentet, temsilet, fraza, kanunet dhe aftësitë për të njollosur dhe etiketuar. Kësaj here nuk po mundeni ti mbroni keqëpërdorimet dhe vjedhjetë me patriotizëm dhe rrolin e viktimës.   Shkruan: Nexhat Behluli

21.Jul.2012 17:49
titulli.com

Fushata denigruese pushtetare

Udhëheqësi i Shërbimit për Informim i Partisë Demokratike në Bujanoc, Nexhat Behluli, i cili njëherit është edhe kryetar  i Këshillit Drejtues i Ndërmarrjes Publike Radio Televizioni “Bujanoci”, kohëve të fundit, ka dhënë disa dek

21.Jul.2012 12:36