Trupi dhe shëndeti

Çokollata e zezë lufton depresionin

Çokollata e zezë lufton depresionin

Depresioni dhe ankthi mund të shkaktohen nga shumë faktor duke filluar nga gjenetika deri tek mënyra juaj e jetesës. Edhe pse nuk mundeni ta kuroni gjithmonë depresionin, ju mund të bëni disa ndryshime në jet&

25.Sep.2018 15:02