Trupi dhe shëndeti

Dita e psikoterapisë

Dita e psikoterapisë

Data e 25 shtatorit shënohet me qëllim të edukimit të publikut rreth rëndësisë së përmbushjes së nevojave të komunitetit për shëndetin mental. Kjo ditë shënon fillet e festim

25.Sep.2019 08:25
Kur duhet marrë antibiotikët

Kur duhet marrë antibiotikët

Personat e sëmurë nga gripi në kohën kur nuk ekzistonin antibiotikët kanë pasur vetëm 50 për qind gjasa për të mbijetuar. Kjo është një prej arsyeve pse mjekët nuk duan që ant

23.Sep.2019 08:52