Trupi dhe shëndeti

Gruaja lind gjashtënjakë

Gruaja lind gjashtënjakë

Për herë të parë një grua në Poloni ka lindur gjashtënjakë. Sipas mjekëve, gruaja nga Krakov solli në jetë 4 vajza dhe 2 djem. Pesha e secilit nga fëmijët është 1 kg. Lindja

21.May.2019 17:24
Çaji i zi lufton diabetin

Çaji i zi lufton diabetin

Rritja e nivelit të sheqerit në gjakmund të rrit rrezikun e ndërlikimeve të shëndetit siç është diabeti i tipit 2, sëmundjetkardiovaskulare, sëmundj

18.May.2019 23:43