Trupi dhe shëndeti

Cigarja rrezikon edhe shikimin

Cigarja rrezikon edhe shikimin

Përveç zemrës dhe mushkërive, pirja e duhanit më shumë se 20 cigare në ditë mund të dëmtojë edhe sytë, sipas zbulimit të universitetit Rutgers. Në këtë studim janë

21.Feb.2019 07:35