Trupi dhe shëndeti

Në botën e ëndrrave

Në botën e ëndrrave

Meshkujt ëndërrojnë aventurën, femrat situata reale. Ky ndryshim respektohet edhe në fëmijëri. Emocionet, dëshirat, simpatitë përkthehen si vizione ëndrrash të lidhura para së gjithash

13.Sep.2019 13:44