Trupi dhe shëndeti

Çka i bën trupit koronavirusi?

Çka i bën trupit koronavirusi?

Koronavirusi u shfaq në dhjetor të vitit të kaluar, por tashmë bota po merret me të madhe me këtë pandemi. Për shumicën, sëmundja është e butë, por disa njerëz vdesin, njofton Kla

14.Mar.2020 12:01
Dobitë e shumta të limonit

Dobitë e shumta të limonit

Limoni mund të cilësohet si fruti më e mirë. Të mirat që ai përmban për kujdesin ndaj shëndetit dhe pamjes nuk kanë të krahasuar me asnjë ilaç në botë. Më poshtë

04.Mar.2020 21:27