Trupi dhe shëndeti

Simptomat e fshehura të anemisë

Simptomat e fshehura të anemisë

Anemia njihet gjerësisht si një sëmundje delikate e cila konsiston në mospasjen e mjaftueshme të qelizave të kuqe të gjakut dhe për rrjedhojë nuk transportohet oksigjen në të gjithë trupin.

16.Apr.2019 18:20