Trupi dhe shëndeti

Çokollata e zezë lufton depresionin

Çokollata e zezë lufton depresionin

Depresioni dhe ankthi mund të shkaktohen nga shumë faktor duke filluar nga gjenetika deri tek mënyra juaj e jetesës. Edhe pse nuk mundeni ta kuroni gjithmonë depresionin, ju mund të bëni disa ndryshime në jet&

25.Sep.2018 15:02
Si ndikon aspirina në zemër

Si ndikon aspirina në zemër

Njohuri të reja rreth efektit të aspirinës në zemër sjell ndryshime në praktikën aktuale të trajtimit. Një studim me më shumë se 2300 pacientë tregoi se aspirina nuk ndikon keq në zem&

24.Sep.2018 13:44