Trupi dhe shëndeti

Si ta tejkaloni gripin?

Si ta tejkaloni gripin?

Gripi, apo influenza”, është një sëmundje infektoze që shkaktohet nga virusi influenza. Simptomat mund të jenë të të ndryshme, po nga më të zakonshmet janë temperatura e lartë, ko

13.Jan.2019 08:26
Të mirat e kajsisë

Të mirat e kajsisë

Kajsia thuhet se ka prejardhjen nga Armenia. Eksploruesit spanjoll ishin të parët ata të cilët futën në Amerikë frutat mesdhetar. Vende si Turqia, Italia, Rusia, Spanja, Greqia, SHBA dhe Franca konsiderohen të

11.Jan.2019 13:14
Vitamina C dëmton keq veshkat

Vitamina C dëmton keq veshkat

Në sezonin e ftohjeve dhe gripave, rekomandohet konsumimi i pemëve dhe perimeve të freskëta, mirëpo edhe tableta të pasura me vitamina. Mirëpo, a është e mundshme të teprohet me vitaminën C?Kur &

11.Jan.2019 13:12