Trupi dhe shëndeti

Simptomat fizike që tregojnë depresionin

Simptomat fizike që tregojnë depresionin

Sipas ekspertëve të Universitetit të Uashingtonit, dy ose më shumë nga këto simptoma mund të tregojnë depresion, edhe nëse nuk jeni në dijeni të tij, transmeton KP.Simptomat e mundshme janë këto: -lodhje dhe mungesë vullnet

27.Aug.2018 09:48
Largoni mushkonjat me uthull molle

Largoni mushkonjat me uthull molle

Disa prej produkteve që gjeni për largimin e mushkonjave, përmbajnë substanca të dëmshme, që me siguri nuk dëshironi të qarkullojnë në organizmin tuaj. Mushkonjat tërhiqen nga disa substanc

24.Aug.2018 11:16