Trupi dhe shëndeti

A munden viruset të shkaktojnë depresionin

A munden viruset të shkaktojnë depresionin

E dimë se truri i njerëzve që vuajnë nga depresioni është pak më i ndryshëm nga truri i njerëzve krejtësisht të shëndetshëm. Dallimet i vërejmë në ekuilibrin e kompozimeve kimike dhe në strukturë. Edhe pse në botë nga depresioni v

28.Aug.2018 08:45
ABC-ja e vitaminave

ABC-ja e vitaminave

Gjatë tërë kohës jemi të ballafaquar me informacione mbi vitaminat, por sa prej neve e dimë me të vërtetë se çfarë janë ato që i fusim brenda në trup? Vitaminat janë nj&eum

27.Aug.2018 14:46