Trupi dhe shëndeti

Cigarja rrezikon edhe shikimin

Cigarja rrezikon edhe shikimin

Përveç zemrës dhe mushkërive, pirja e duhanit më shumë se 20 cigare në ditë mund të dëmtojë edhe sytë, sipas zbulimit të universitetit Rutgers. Në këtë studim janë

21.Feb.2019 08:35
Gjumi ndihmon kundër infeksionit

Gjumi ndihmon kundër infeksionit

Gjumi mund të rrisë aftësinë e qelizave imune brenda trupit të njeriut për të ndihmuar në luftimin e infeksionit, tregon një studim i kohëve të fundit. “Ky zbulim tregon se gjumi ka po

16.Feb.2019 16:21