Trupi dhe shëndeti

Gjumi ndihmon kundër infeksionit

Gjumi ndihmon kundër infeksionit

Gjumi mund të rrisë aftësinë e qelizave imune brenda trupit të njeriut për të ndihmuar në luftimin e infeksionit, tregon një studim i kohëve të fundit. “Ky zbulim tregon se gjumi ka po

16.Feb.2019 16:21