Trupi dhe shëndeti

Vitaminat e grupit B dhe migrena

Vitaminat e grupit B dhe migrena

Preparatet shtesë të vitaminave, B6, B12 dhe acidit folik mund ta zvogëlojnë shpeshtësinë dhe intensitetin e migrenës, ka zbuluar një studim i ri. Gjatë studimit, pjesëmarrësve çdo dit&eu

19.Sep.2018 10:02
Ushqimi pas skadimit të afatit

Ushqimi pas skadimit të afatit

Ushqimi në frigoriferin tuaj duket mirë dhe ka aromë normale, mirëpo i ka dalë afati i skadimit. A do ta hidhni? Shumica e njerëzve do ta bëjnë këtë. Kjo sindromë madje ka edhe emër: “

17.Sep.2018 11:49