Trupi dhe shëndeti

Kujdes edhe nga vitaminat

Kujdes edhe nga vitaminat

Ka shumë keqkuptime në lidhje me efektet e vitaminave. Ato nuk janë çudibërëse, respektivisht, nuk mund të kurojnë sëmundje ose të zëvendësojnë të ushqyerit e ekuilibruar. Shum&

21.Sep.2018 08:40
Të qarit i bën mirë mendjes

Të qarit i bën mirë mendjes

A e dinit që të qarit i bën mirë mendjes? Ky gjest, i parë negativisht nga shoqëria, ka shumë avantazhe për ne. Ndonjëherë, kemi tendencën të shfryhemi jashtë apo brenda shtëpis&e

20.Sep.2018 12:31