Trupi dhe shëndeti

Maska për lëkurë të butë

Maska për lëkurë të butë

Të gjithë keni dëgjuar për dobitë e limonit kur është fjala për kujdesin ndaj lëkurës, zbutjen dhe shkëlqimin e saj. Një përdorim mjaft i preferuar i limonit është edhe lyerj

24.Sep.2018 08:59
Pse duhet ta pini kafe

Pse duhet ta pini kafe

Kafeja është një pije mjaft tradicionale dhe ka veti shumë të mira për të gjithë njerëzit. Më poshtë do t’ju sjellim disa cilësi të kafesë që do t’ju bëjn&eum

21.Sep.2018 13:05
Pse zgjohemi me dhimbje koke?

Pse zgjohemi me dhimbje koke?

Dita e mirë shihet që në mëngjes. Nëse e filloni ditën me dhimbje koke dhe tempuj që pulsojnë në njërën ose në të dy anët, nuk do të thotë se do të jetë një

21.Sep.2018 10:43
Kujdes edhe nga vitaminat

Kujdes edhe nga vitaminat

Ka shumë keqkuptime në lidhje me efektet e vitaminave. Ato nuk janë çudibërëse, respektivisht, nuk mund të kurojnë sëmundje ose të zëvendësojnë të ushqyerit e ekuilibruar. Shum&

21.Sep.2018 08:40