Trupi dhe shëndeti

A munden viruset të shkaktojnë depresionin

A munden viruset të shkaktojnë depresionin

E dimë se truri i njerëzve që vuajnë nga depresioni është pak më i ndryshëm nga truri i njerëzve krejtësisht të shëndetshëm. Dallimet i vërejmë në ekuilibrin e kompozimeve kimike dhe në strukturë. Edhe pse në botë nga depresioni v

28.Aug.2018 08:45
ABC-ja e vitaminave

ABC-ja e vitaminave

Gjatë tërë kohës jemi të ballafaquar me informacione mbi vitaminat, por sa prej neve e dimë me të vërtetë se çfarë janë ato që i fusim brenda në trup? Vitaminat janë nj&eum

27.Aug.2018 14:46
Simptomat fizike që tregojnë depresionin

Simptomat fizike që tregojnë depresionin

Sipas ekspertëve të Universitetit të Uashingtonit, dy ose më shumë nga këto simptoma mund të tregojnë depresion, edhe nëse nuk jeni në dijeni të tij, transmeton KP.Simptomat e mundshme janë këto: -lodhje dhe mungesë vullnet

27.Aug.2018 09:48