Lokale

Fillon meremetimi i rrugëve  në Bujanoc

Fillon meremetimi i rrugëve në Bujanoc

Me iniciativë të kryetarit të komunës së Bujanocit,  Nagip Arifi ka filluar meremetimi i rrugës rajonale, që lidhë Tërnocin me Gjilanin apo rruga që banorët e quajnë   “Rruga e vjetër”. Këtë vendim kryetari i komunës së Buj

13.Jun.2012 12:27
Bujanoci uron për zgjedhjen e Presidentit

Bujanoci uron për zgjedhjen e Presidentit

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi uron tërë popullin shqiptarë të Republikës së Shqipërisë, e veçanarisht institucionet shtetërore për zgjedhjet e Presidentit të shtetit, Bujar Nishani. "I nderuar Shkëlqesi, President Nish

12.Jun.2012 10:29
Presheva me vetëdije të ulët për mbrojtjen e ambientit

Presheva me vetëdije të ulët për mbrojtjen e ambientit

Në qytetin e Preshevës është shënuar Dita ndërkombëtare e Ambientit përmes një aksioni për pastrimin e ambientit në qytetin e Preshevë, raporton tvp. Në aksion, kanë marrë pjesë, punëtorët e administratës komunale, nxënësit e

12.Jun.2012 09:21
Rrezikohen banorët e Tërnocit nga ujërat e zeza

Rrezikohen banorët e Tërnocit nga ujërat e zeza

Në fshatin Tërnoc të komunës së Bujanocit ujërat e zeza kanë dalë në sipërfaqe pas reshjeve të shiut gjatë ditëve të fundit. Sipas banorëve të këtij fshati askush nuk po interesohet për mirëmbajtjen e rrjetit të kanalizimit, ng

11.Jun.2012 11:47
titulli.com

Qendra e Solidaritetit dhe Avancimit edhe në Kumanovë

Në Kumonavë është bërë themelimi i Qendrës së Solidaritetit dhe Avancimit që si qëllim e ka humanitetin. Të dielën ka filluar me punë QSA në Kumanovë të Maqedonisë, e cila nga ky moment ka shtrirë rrjetin e saj edhe më shumë, r

11.Jun.2012 08:54
Thaçi: Edhe Rusia dhe Kina do ta njohin Kosovën

Thaçi: Edhe Rusia dhe Kina do ta njohin Kosovën

Kryeministri Hashim Thaçi në Japoni, ka theksuar se në një të ardhme edhe Rusia, edhe Kina, por edhe Greqia, Qipro, Sllovakia, Rumania dhe Spanja do ta njohin Kosovën. Duke folur për qëndrimet e Rusisë dhe Kinës, por edhe të pesëshes e

09.Jun.2012 15:21
Defilojnë maturantët e Bujanocit (video)

Defilojnë maturantët e Bujanocit (video)

Maturantët e shkollës së mesme “Sezai Surroi” në Bujanoc sot zhvilluan defilimin e tyre nga objekti i shkollës e deri në sheshin e qytetit. Maturantët ishin të shoqëruar edhe nga udhëheqësia e këtij institucioni arsimor si dhe prof

08.Jun.2012 23:05