Lokale

Kolonët serb rrezikojnë fitoren e shqiptarëve në Bujanoc

Kolonët serb rrezikojnë fitoren e shqiptarëve në Bujanoc

Serbia përmes kolonëve të saj të vendosur në komunën e Bujanocit do të mund të rrezikojë fitoren e kësaj komune nga ana e partive shqiptare në zgjedhjet lokale të 6 majit. Ky shqetësim është shprehur përmes një reagimi të intelek

02.May.2012 13:41
Takimet e vendlindjes në Tupallë, pjesëmarrje e vogël

Takimet e vendlindjes në Tupallë, pjesëmarrje e vogël

“Takimet e vendlindjes” në Tupallë, pjesë e shënimit të njëqind vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë Manifestimi “Takimet e vendlindjes” që tradicionalisht mbahet në Tupallë të Medvegjës për çdo vit me datën një maj, kë

01.May.2012 20:53
titulli.com

Kush e pengoi tubimin e LKSH-së në Zhunicë ?

Lëvizja Kombëtare Shqiptare me qendër në Preshevë ka reaguar përmes një kumtese me rastin e mosmbajtjes së tubimit parazgjedhor të këtij subjekti në fshatin Zhunicë. Sipas kryetarit të këtij subjekti Orhan Rexhepi, tubimi nuk është

01.May.2012 17:11
PD-Samolicë: Hapësira e vogël për tubimet tona (video)

PD-Samolicë: Hapësira e vogël për tubimet tona (video)

Partia Demokratike të hënën (30 Prill ‘12) zhvilloi tubimin në fshatin Samolicë të komunës së Bujanocit i cili njëherit ishte tubimi i parafundit i PD-së në fushatën parazgjedhore për zgjedhjet lokale që do të mbahen më 6 maj në ko

01.May.2012 01:41
titulli.com

Shkolla me oborr modern (foto & video)

Faza e katërt dhe e fundit e punimeve për rregullimin e hapësirës së jashtme të shkollës së mesme “Sezai Surroi” filloi sot në prani të udhëheqjes komunale, mysafirëve, profesorëve dhe nxënësve të këtij institucioni arsimor.

14.Mar.2012 14:50