Rajoni dhe Politika

Kina dërgon raketa në Serbi

Kina dërgon raketa në Serbi

Aleatja e Rusisë, Serbia ka pranuar këtë fundjavë një dërgesë të sistemit kundërajror të sofistikuar kinez, shkruan Associated Press. Kjo dërgesë vjen teksa Perëndimi po shqetësoh

11.Apr.2022 08:43