Rajoni dhe Politika

Shqipëria po plaket

Shqipëria po plaket

Shqipëria po plaket me një ritëm të shpejtë. Ndonëse në fillim të viteve ’90 kishim popullsinë më të re në rajon edhe në Evropë, me moshë mesatare të popullat&eum

13.Nov.2018 09:45