Rajoni dhe Politika

Publikohet vaktia e Ramazanit

Publikohet vaktia e Ramazanit

Bashkësia Islame e Kosovës ka publikuar vaktinë e Ramazanit për vitin 2019. Muaji i Ramazanit do të nisë më 6 maj dhe do të përfundojë më 3 qershor. Iftari në natën e parë do t&e

16.Apr.2019 12:47