Lokale

titulli.com

UÇPMB-ja mund të rimobilizohet

Ish- shefi politik i Ushtrisë Çlirimtare për Preshevë, Medvegjë dhe Bujanoc, tash lider i Lëvizjes së Progresit Demokratik, Jonuz Musliu, e ka vlerësuar akt të shëmtuar dhe barbar arrestimin e tetë shqiptarëve në Luginë të Preshevës n

07.May.2012 09:08
Shpallin fitoren PD dhe PDSH (video)

Shpallin fitoren PD dhe PDSH (video)

Zgjedhjet lokale në komunën e Bujanocit në mesin e katër partive shqiptare, sipas rezultateve jozyrtare, i ka fituar Partia Demokratike e Nagip Arifit. Sipas të dhënave që i kanë mbledhur gazetarët e portalit informativ Titulli, pas mbyll

07.May.2012 03:02
Zgjedhjet në Bujanoc

Zgjedhjet në Bujanoc

        (ora 01:20)    Votat e numeruara i perkasin vendvotimeve: Turi (vend.5), Srpska Kuqa (vend.21), Mal Ternoc (vend.6), Karadnik (vend.22), Bujanoc (vend.47), Bilac (vend.18), Llucan (vend.13), Bujanoc (vend.54), Nesalce

06.May.2012 07:27
Zgjedhjet në Preshevë

Zgjedhjet në Preshevë

(ora 01.28)    Burime brenda KKZ-së i kanë dhënë  këto rezultate të fundit preliminare, të pasqyruara në orën 01, 00, duke mos llogarit vetëm një vendvotimin nr. 12 të pa kontrolluara në fshatin Bukuroc ( në të cilin me gjasë p

06.May.2012 07:23
Ekskluzive: Ja si duken fletat e votimit (foto)

Ekskluzive: Ja si duken fletat e votimit (foto)

Të dielën më 6 maj, në territorin e Serbisë do të mbahen zgjedhjet lokale, parlamentare dhe presidenciale. Sipas Komisioni Zgjedhor Republikan në gjithë territorin e Serbisë do të hapen 8.549 vendvotime dhe 38 vendvotime për qytetarët

05.May.2012 19:21
Proteston Lugina:  “I’m terrorist too” (foto-video)

Proteston Lugina: “I’m terrorist too” (foto-video)

Mijëra qytetarë shqiptarë në qendër të Bujanocit protestuan për dhunën që po ushtrohet ndaj shqiptarëve të Luginës, e posaqërisht me arrestimin i ditësë së premte të tetë shqiptarëve të komunës së Bujanocit, raporton Titulli.

05.May.2012 14:12
Reagime: Kolegu ynë është i pafajshëm

Reagime: Kolegu ynë është i pafajshëm

Këshilli iniciues i përkthyesve të Luginës dënon ashpër arrestimin e tetë shqiptarëve të komunës së Bujanocit nga xhandarmëria serbe, gjatë bastisjes së të premtes (04. maj ’12). Ky këshill njëherit dënon edhe arrestimin e ko

05.May.2012 13:27
titulli.com

Anulohen zgjedhjet lokale në Medvegjë

Zgjedhjet lokale në Medvegjë nuk do të zhvillohen më 6 maj, për shak të punës jo efikase të anëtarëve të Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Medvegjë, tha Jadranka Bozhoviq kryetare e e KKZ-së, raporton Titulli. Sipas sajë këshil

05.May.2012 00:30
titulli.com

Seancë e jashtëzakonshme dhe protestë

Këshilltarët shqiptarë të komunave Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë, të shtunën (5. maj ‘12) do të mbajnë një seancë të jashtëzakonshme pas arrestimit të tetë shqiptarëve të komunës së Bujanocit. Seanca do të fillojë në orë

04.May.2012 21:52
Bujanoci rrezikohet që të humbet

Bujanoci rrezikohet që të humbet

Përfaqësuesit e shqiptarëve të Luginës së Preshevës kanë kërkuar nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë (OSBE) që të aplikojnë standarde të njëjta për zgjedhjet e 6 majit, si për serbët e Kosovës po ashtu edhe për

04.May.2012 00:09