Atraktive

Dita Ndërkombëtare e Ecjes në Natyrë

Dita Ndërkombëtare e Ecjes në Natyrë

15 tetori është caktuar nga Organizata Botërore e Shëndetësisë si Dita Ndërkombëtare e Ecjes në Natyrë. Qëllimi i kësaj dite është ngritja e vetëdijes së institucionev

15.Oct.2018 10:29
Fëmijët shpëtojnë qenin nga një boa

Fëmijët shpëtojnë qenin nga një boa

Kjo video tregon momentin kur tre fëmijë vendosin të shpëtojnë qenin e tyre. Një gjarpër boa po e mbyste qenin dhe fati i tij dukej i vulosur. Por fëmijët u treguan trima dhe nuk e lejuan të ndodhte

03.Oct.2018 14:01