Atraktive

Popaj mbush 90 vjeç

Popaj mbush 90 vjeç

I krijuar nga shkrimtari amerikan i romaneve vizatimorë, Elzie Crisler Segar dhe i sjellë në skenë nga Dave dhe Max Fleischer, ai u shfaq për herë të parë pikërisht më 17 janar 1929, pak ditë pas

17.Jan.2019 14:15
Macja që shpëtoi turistin në mal

Macja që shpëtoi turistin në mal

Besohet se maceve nuk u pëlqejnë shumë njerëzit dhe se ato preferojnë të ecin vetëm. Megjithatë, një histori e pabesueshme e publikuar online nga një përdorues me emrin “sc4s2cg” b&e

04.Jan.2019 09:43