Rajoni dhe Politika

Ndalet tregtia Kosovë - Serbi

Ndalet tregtia Kosovë - Serbi

Pesëmbëdhjetë kamionë me mallra nga Serbia nuk janë lejuar të hyjnë në territorin e Kosovës, për shkak të zbatimit të vendimit të fundit të qeverisë në detyrë të

02.Jun.2020 09:08
Emrat në Qeverinë Hoti

Emrat në Qeverinë Hoti

Pas përgjigjes së Gjykatës Kushtetuese për dekretin e presidentit javën e ardhshme pritet të mbahet seanca për formimin e qeverisë së re, në krye të së cilët do të jetë Avdull

31.May.2020 18:31