Rajoni dhe Politika

Në aksion për ushtrinë

Në aksion për ushtrinë

Kryeministri Ramush Haradinaj është kthyer nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës i vendosur për formimin e ushtrisë, pasi thotë se atje ka marrë mbështetjen e SHBA-së për këtë proces. Nd&

03.Oct.2018 08:37
Thaçi 'dridh' Qeverinë

Thaçi 'dridh' Qeverinë

Te disa ministra të PDK-së vlerësohet se ka më shumë ndikim presidenti Hashim Thaçi sesa kryetari i kësaj partie Kadri Veseli. Për këtë arsye ky i fundit po e shikon mundësinë e zëven

03.Oct.2018 08:33