Rajoni dhe Politika

Vuçiq: Dialog me Kosovën nuk ka

Vuçiq: Dialog me Kosovën nuk ka

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, tha se dialog ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, aktualisht, nuk ka. Ai i bëri komentet pas takimit në Beograd me përfaqësuesin e posaçëm të Bashkimit

30.Jun.2022 06:41
Zhgënjimi i Ballkanit me BE-në

Zhgënjimi i Ballkanit me BE-në

Udhëheqësit e gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor u ankuan më 23 qershor për mungesën e progresit në ofertat e tyre për t'u bashkuar me Bashkimin Evropian para vendimit të bllokut për t'

24.Jun.2022 07:38