Rajoni dhe Politika

A janë dembelosur gjermanët?

A janë dembelosur gjermanët?

Një vështrim në shifrat e organizatës së vendeve të industrializuara, OECD, të befason. Sipas saj, në vitin 2022 një amerikan i zakonshëm ka bërë 1800 orë pune në vit, kurse &ccedi

20.May.2024 08:56