Rajoni dhe Politika

Kosova me "dy" buxhete

Kosova me "dy" buxhete

Arben Imeri nga Kosova, ka rreth 23 vite që jeton me familjen e tij në Londër të Mbretërisë së Bashkuar. Ai për çdo vit viziton prindërit e tij në qytetin e lindjes, Podujevë. Arbeni treg

07.Aug.2019 08:04