Lokale

titulli.com

Gazetarët e së ardhmes

Organizata Joqeveritare “Vizionet Atraktive” në Bujanoc, organizon shkollë  të gazetarisë për  komunat Bujanoc dhe Preshevë. Pjesëmarrësit do të fitojnë njohuri bazë për gazetarinë e shkruar, radio gazetarinë, gazetarinë t

18.May.2012 18:55
Xhandarmëria serbe rrethon Dobrosinin

Xhandarmëria serbe rrethon Dobrosinin

Forca të mëdha të xhandarmërisë dhe ushtrisë serbe kanë bllokuar të premten paradite çdo hyrje dalje të fshatit Dobrosin të komunës së Bujanocit. Siç deklaruan për “Zëri” banorët e këtij lokalitete etnik shqiptarë, në çdo

18.May.2012 14:18
Banorët e Luginës, me 20 euro - 7 ditë në Kosovë

Banorët e Luginës, me 20 euro - 7 ditë në Kosovë

Banorët shqiptarë të Luginës së Preshevës, por edhe të gjithë banorët e Serbisë që duan të hyjnë me veturë në Kosovë, nga një qershori do të paguajnë vetëm 20 euro për shtatë ditë qëndrimi në Kosovë. Çmimi aktual është 60

18.May.2012 14:10
PVD pro koalicionit me serbët e Bujanocit

PVD pro koalicionit me serbët e Bujanocit

Gjatë një konference për shtyp të mbajtur sot në Preshevë, PVD është shprehur se  mund të formojë koalicion me subjektet serbe për të udhëhequr me komunën e Bujanocit. Këto komente i bëri Riza Halimi njeriu i parë i këtij su

16.May.2012 21:37
Përsëriten zgjedhjet në disa venbanime në Preshevë

Përsëriten zgjedhjet në disa venbanime në Preshevë

Komisioni Komunal Zgjedhor në Preshevë përfundimisht ka vendosur se në vendvotimin numër 12 në Bashkësinë lokale në Bukuroc të shkojnë në përsëritjen e zgjedhjeve të dielën më 21 maj për këshilltar në kuvendin komunal, njofton Tel

15.May.2012 20:41
Bisedimet në heshtje ?!

Bisedimet në heshtje ?!

A janë duke u zhvilluar bisedime mes subjekteve politike të cilat morën pjesë në zgjedhjet e 6 majit? Kush me këndë është më afër koalicionit? Me misionin e informimit të qytetarit, portali i pavarur informativ Titulli.com sot kontaktoi u

15.May.2012 19:31
Trupi Koordinues nënshkruan kontratat

Trupi Koordinues nënshkruan kontratat

Përfaqësues të zyrës së Trupit Koordinues për komunat Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë kanë qëndruar në Bujanoc dhe kanë nënshkruar kontratat me përfituesit e  shoqatava të ndryshme që kanë fituar donacione për realizimin e projektev

15.May.2012 18:10
Ngadalësohet qarkullimi në Konçul (video)

Ngadalësohet qarkullimi në Konçul (video)

Gjatë mëngjesit të sotëm rreth 100 maune nuk kanë mundur të kalojnë në vendkalimin kufitarë në Merdare përshkak se është  prishur ura afër vendkalimit kufitar në Merdarë, dhe një numër i madh i maunave që nga dita e djeshme ia kan

15.May.2012 14:41