Ja si mund ta kuptoni se dikush ju ka bërë “block” në Facebook

Nga Redaksia 02.12.2017 11:44

Kur dikush të bën block në Facebook atëherë nuk je më në gjendje të shikosh më profilin e këtij personi, t’i dërgosh mesazhe në Messenger apo t’i komentosh postimeve të tij.

Gjithashtu nuk mund të shikosh komentet e këtyre personave në profilet e miqve tuaj të përbashkët.

Por shpeshherë është shumë e vështirë për ne që të kuptojmë nëse na është bërë block apo thjesht kanë çaktivizuar profilin e tyre.

Gjëja më e thjeshtë për të bërë është të kërkojmë emrin e personit dhe nëse nuk shfaqet në kutinë e rezultate, kjo është e dhëna e parë që me siguri je bllokuar.

Një mënyrë të tjetër për të konfirmuar block-un është të shikosh në listën e miqve të një shoku të përbashkët. Nëse ndodh që gjeni të dhëna të këtij personi atje, kjo konfirmon që ju kanë bllokuar dhe jo që personi të ketë fshirë llogarinë.

Nga Redaksia 02.12.2017 11:44
Shkruaj Koment

Asnjë koment

Ende nuk ka komente!

Më lejoni tju them një histori të trishtuar! Ende nuk ka komente, por mund të jeni i pari që e komentoni këtë artikull.

Shkruaj një koment
Shiko të gjitha komentet

Shkruaj Koment

Hyrje

Fushat e patjetërsuara janë të shënuara me *

Nëse nuk jeni të regjistruar, atëherë klikoni Regjistro!

Para se të dërgoni komentin Tuaj ju lutemi që t’i përmbaheni rregullave të mëposhtme:

Mendimet e shprehura në komente janë opinione private të autorëve të komentit dhe nuk pasqyrojnë pikëpamjet e redaksisë së portalit informativ Titulli.

Gjithashtu lusim lexuesit e portalit Titulli që gjatë shkruarjes së komentit t’i përmbahen drejtshkrimit.

Redaksia mbanë të drejtën e mos aprovimit të komenteve me përmbajtje fyese, që janë vulgare, kërcënuese, raciste si dhe ato të cilat bëjnë thirrje në urrejtje etnike dhe nuk kontribuojnë në komunikim normal mes lexuesve të këtij portali.

Komentet që nuk kanë të bëjnë me temën dhe kanë përmbajtje të papërshtatshme rreth jetës private të personit në artikull, apo fyerje në autorët e tekstit si dhe anëtarët e redaksisë, nuk do të aprovohen.

Vërejtje: Për të dërguar komentin së pari duhet të regjistroheni me emrin (pseudonimin), me të cilin pas aprovimit nga redaksia, këtë emër unik (pseudonim) mund ta shfrytëzoni për dhënien e opinionit tuaj në hapësirën për komentim.