Kulturë

Zbulohen nominimet e Screen Actors Guild Awards

Zbulohen nominimet e Screen Actors Guild Awards

Janë zbuluar nominimet e Screen Actors Guild Awards.  Nominimet u publikuan mëngjesin e së mërkurës dhe lista e filmave dominohet nga “Once Upon a Time in Hollywood” i Quentin Tarantinos, “The Irishman

12.Dec.2019 08:43
Piktura që u shit 9.5 milion euro

Piktura që u shit 9.5 milion euro

Një pikturë e artistit francez Paul Gauguin zuri 9.5 milion euro (10.5 milion dollarë) në një ankand në Paris disa ditë më parë. "Te Bourao II", e cila përshkruan një rrymë me zogj dhe lule

10.Dec.2019 14:08
Themelohet çmimi letrar “Adem Demaçi”

Themelohet çmimi letrar “Adem Demaçi”

Lidhja e Shkrimtarëve të Kosovës ka njoftuar se kanë marrë vendim për themelimin e çmimit të ri letrar në emrin e shkrimtarit, politikanit e atdhetarit Adem Demaçi.  Sipas njoftimit për

06.Dec.2019 08:48