Atraktive

Si do jetë bota pas 50 vjetësh

Si do jetë bota pas 50 vjetësh

Autostrada nënujore, pushime në hapësirë dhe sport në ajër. Këto janë disa nga zbulimet që do të pushtojnë botën në 50 vitet e ardhshme.  Sipas një raporti të publikuar

30.Aug.2019 08:46
Në SHBA kapet peshku me dy gojë

Në SHBA kapet peshku me dy gojë

Fotoja e një peshku me dy gojë u bë menjëherë virale, pasi u postua nga një grua në SHBA, e cila e kishte kapur në Nju Jork. Gruaja, e quajtur Debi Geddes, tha për Fox News se peshku ishte i shëndets

23.Aug.2019 19:58