Rajoni dhe Politika

Vetura futet në një xhami në Francë

Vetura futet në një xhami në Francë

Një vozitës i panjohur me qëllim është futur me veturë në një xhami në veri të Francës, përpara se të arratisej nga vendngjarja.Vozitësi i panjohur i një veture, me qëllim i ka goditur dyert e një xhamie në Mons-

14.Aug.2018 08:48