Kulturë

“Jetimët” e Marrëveshjes së Ohrit

“Jetimët” e Marrëveshjes së Ohrit

Një numër i madh i shqiptarëve dhjetë vite pas konfliktit të vitit 2001 mbeti jashtë kornizave të asaj që quhet Marrëveshja e Ohrit. Janë mbi dhjetë komuna dhe vendbanime, ku popullsia shqiptare

30.Dec.2018 16:38
100 vjet nga Kongresi i Durrësit

100 vjet nga Kongresi i Durrësit

Kongresi i Durrësit ishte mbledhje e përfaqësuesve të Shqipërisë e mbajtur në Durrës, për të siguruar pas mbarimit të Luftës së Parë Botërore pavarësinë, tër&

25.Dec.2018 09:23