Kulturë

Botim i ri i ditarit të Ana Frankut

Botim i ri i ditarit të Ana Frankut

Një botim i ri i ditarit të Ana Frankut e sjell lexuesin më afër vajzës së kthyer në simbolin e vuajtjeve të hebrenjve gjatë Holokaustit.    I mbështetur me kujdes të shtuar mbi d

11.May.2019 16:23
Haremi në kohën e Perandorisë Osmane

Haremi në kohën e Perandorisë Osmane

Haremi perandorak i epokës osmane, ishte koleksioni i grave, shërbëtorëve, dhe konkubinave të sulltanit, të cilët ndonjëherë numëroheshin në qindra. Disa prej tyre ishin aty sa për dekor, di

10.May.2019 12:02